Barn og unge


Kirka har mange aktiviteter som er spesielt rettet mot barn og unge. Disse aktivitetene er en del av det kirken som felleskap bidrar med til alle medlemmer og andre som ønsker å være med. Hvis du eller dine barn ikke er medlemmer i Den norske kirke kan barna registreres slik at de får tilsendt ivnvitasjoner til leir, tårnagent, 4-årsbok osv. Gå inn på https://kirken.no/minside for registrering.  Da kommer du inn på siden for medlemskap. Logg deg inn med id-porten så finner du alternativet for å registrere barnet for informasjon om tiltak.

Disse aktivitetene er en del av trosopplæringen ”Størst av alt” i Den norske kirke i Rana. I vårt flerkulturelle samfunn er det blitt særlig viktig å ha kunnskap om egen tilhørighet. Det gir trygghet og toleranse i møte med mennesker med andre kulturer og religioner. Dåpen gir nytt fellesskap med Gud og tilhørighet med mennesker i den verdensvide kirke. Betydningen av dette formidles og erfares gjennom generasjoner, der foreldre/foresatte blir barnets viktigste formidlere. Aktiviteter som det inviteres til her, er del av fellesskapets ansvar og bidrag til formidling av den kristne troen. Velkommen til å delta.Når det er en * i tittelen på tiltaket sendes innvitajon til alle medlemmer i det aktuelle årskullet. Se enkel oversikt i PDF: KLIKK HER! 

 

Tårnagent 2023

Tårnagent. Vær agent og løs oppdrag i din kirke.

Les mer

 

Tier'n-leir 2023 15.-17. August.

Tier'n-leir i august for alle som fyller 10-år i år.

Les mer

 

Hvem konfirmeres når?

Her finner du liste over de som konfirmeres i kirkene.

Les mer

 

Konfirmant i 2024. Rana.

Påmelding og informasjon om kirkelig konfirmasjon i Rana. Det gjelder Sjona kirke, Ytteren kirke, Røssvoll kirke, Nevernes kirke, Gruben ki...

Les mer

 

Åpen arbeidsstue

Har du lyst å treffe andre småbarnsforeldre og la barna få leke sammen?

Les mer

 

Synge i kor?

Liker barnet ditt å synge? I Rana har kirken kor på 3 ulike steder. Uansett hvor du bor kan du begynne i hvilket som helst kor!

Les mer